Vad gör DSC?

DSC

Gillar du sport och att umgås med gött folk? Droopy Sport Club, Chalmers mäktigaste sportförening! Är du sportintresserad och känner att det har blivit för mycket kebabätande och öldrickande den senaste tiden? Då är Droopy Sport Club perfekt för dig! Du kommer definitivt att se och höra oss under mottagningen!

Vi är till för alla studenter på H-sektionen, både tjejer och killar, såväl proffs som glada amatörer.

DSC anordnar:
- Regelbundna träningar
- Uttagningar till alla Chalmers-mästerskap
- Olika spännande aktiviteter
- Sportevenemang

Vi har även igång en sida på facebook som heter "DSC - Training Buddies" där vem som helst i H-sektionen som är sugen på att träna men inte vill träna själv kan hitta en training buddy! Gå in på sidan på facebook för att läsa mer!

Om ni vill oss något är det bara att leta upp någon av oss på skolan eller dra iväg ett mail till info@droopysportclub.se

Hoppas att vi ses på träningar och arr under året!