Medlemmar

Du måste vara inloggad för att se alla medlemmar. Logga in

Man kan skaffa ett användarkonto på hemsidan även om man inte har betalat medlemsavgiften.
Registrera dig.

Årsmedlemskap kostar 100 kr.
Annars 20 kr/träning.

Betalsätt: Kontant till DSC eller Swish till Gabriel Jeppsson på 076 265 77 15. Vänligen ange ert användarnamn och vad pengarna gäller i meddelandet. Maila sedan ert användarnamn till info@droopysportclub.se

Skulle det vara så att man är sugen på att hänga med på någon av våra träningar men inte betalat medlemsavgift, så är man välkommen att anmäla sig på sidan ändå och sedan betala engångsavgiften (20kr/träning).

Kommer du på träningar utan att betala så hamnar du på "svartlistan". Detta innebär att du inte får anmäla dig till träningar/komma och träna förens du betalat av din skuld till DSC.
Du kan även hamna på svartlistan om du inte avanmäler dig till en träning du anmält dig till i tid.